Fem lyckliga vinnare erhåller två biljetter var till The Fighter. Totalt tio biobiljetter till lottas ut!

Filmen med Mark Wahlberg och Christian Bale handlar om boxarens “Irish” Micky Wards karriär och den svåra vägen från droger till äran. För övrigt har filmen vackert foto signerat Hoyte Van Hoytema. Den 11:e Mars har The Fighter premiär. Svara senast den 25:e februari på en löjligt enkel fråga:

Vem av dessa har inte gestaltat en världsberömd boxarprofil:

1. Sylvester Stallone

2. Robert De Niro

3. Helena Bergström

Den här gången har du dubbla vinstchanser om du har “gillat” Filmmedia på Facebook. Gå in på sidan genom länken här eller “gilla” i spalten till höger om du inte redan är en fan.

Svara som sagt senast den 25 februari. Skriv ditt svar till david[at]filmmedia.se. Skriv “The Fighter” som ämne och glöm inte din utdelningsadress. Gör det också lättare för oss om du gillat på facebook genom att skriva att du är fans och uppge ditt facebooknamn genom att uppge ditt namn. (typ: “FB: Arne Arnesson, jag gillar”)

[youtube]71l-kIhJ5j8[/youtube]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print