Pressmeddelande från Columbia Pictures:

Columbia Pictures presenterar idag titeln på kommande Spider-Man filmen, “The Amazing Spider Man”. Samtidigt presenterades den första bilden av Andrew Garfield som Spider-Man i den berömda dräkten.

Filmen, som nu är under produktion och endast filmas i 3D, kommer att släppas den 3 juli 2012. Huvudkaraktärerna spelas av Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Campbell Scott, Issfan Khan, Martin Sheen och Sally Field. Filmen regisseras av Marc Webb med manus av James Vanderbilt, Alvin Sargent och Steve Kloves. Manuset baseras på Marvel-serien av Stan Lee och Steve Ditko. Laura Ziskin, Avi Arad och Matt Tolmach producerar Marvel Entertainment-produktionen för Columbia Pictures. Som exekutiva producenter står Stan Lee, Kevin Feige och Michael Grillo. Filmens officiella hemsida är www.theamazingspiderman-movie.com

Trevliga nyheter kanske. Men gå gärna in till den officiella sajten och kolla bilden som pryder den. Den gjorde mig något förbryllad. Vad vi tidigare har hört är att filmen skall handla om Peter Parker innan han blev “Spider-Man”. Så vad blir det nu då? Hmm, fortsättning följer, I guess…

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print