Kenneth Branagh har gett sig på superhjältegenrern med Marvel’s Thor (“Thor” på IMDB). Han har alltså gjort som en rad andra dramaregissörer, som Ang Lee t.ex. och gett sig på en lika populär som uttjatad genre. Imponerande rollista måste man tillstå. Förutom Chris Hemsworth i huvudrollen ser du bland andra Anthony Hopkins, Natalie Portman, och Stellan Skarsgård. Visst, vackra miljöer som i bilden ovan, men trots skådisar och Shakespeare-regissören är jag skeptisk. Behöver världen mer superhjältar(på film)?

“The powerful but arrogant warrior Thor is cast out of the fantastic realm of Asgard and sent to live amongst humans on Earth, where he soon becomes one of their finest defenders.”

Se trailern här:

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print