Filmnyheter i Kort-kort: Följande komprimerade filmnyheter serveras nedan, om Keanu Reeves i 47 Ronin, Jeff Bridges i True Grit och detaljer om Dreamworks kommande animerade film Me and My Shadow:

Keanu Reeves kommer att spela i 47 Ronin, ett episkt drama som utspelas i det feudala Japan. Nyheten är att filmen kommer att spelas in helt med digital 3D. Inte vet jag var dom ar tänkt sig, men skall det vara 3D så skall det spelas in med sån teknik och inte konverteras i efterhand. Tvättäkta 3D handlar det alltså om. Filmen blir Carl Eric Rinsch’s debut, reklamfilmare och Ridley Scotts gunstling. Läs mer om filmen och Rinsch i ReelzChannel

Jeff Bridges kommer att axla John Wayne’s mantel i Bröderna Cohen’s remake av True Grit, originalet från 1969 hette De sammanbitna på svenska. Här är en videointervju som hittats genom Shockya (källa):

Dreamworks kommer att mixa ihop CGI och klassisk handritad cellanimation till en särdeles intressant kompott i kommande Me and My Shadow. För regin av blandningen står Mark Dindal som gjort Chicken Little. Tydligen handlar filmen om Stanley Grubb, eller snarare om hans skugga “Shadow Stan” som tycker att han sitter fast med världens tråkigaste människa och vill bort från Grubb. Men inte förrän i Mars 2013 kommer filmen att landa i biograferna. Läs mer i Shockya.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print