Skulle du köpa Avatar 3D på Blu ray för 400 US dollar? Filmen har orakat en fantasiauktion på Ebay. Varför?

Jo, för närvarande är det enda sättet att få en kopia av 3D Blu-ray versionen är att köpa en Panasonic 3D-TV. 3D-versioenn av Avatar, den mest inkomstbringande filmen genom tiderna levereras med Panasonics nya “Full HD 3D Plasma-TV” (2010, VIERA VT-serien och GT-serien).

Nu finns det sluga personer som utnyttjar faktumet att 3D-skivan för närvarande endast går att få genom att köpa TVn. Så vad gör man om manfått ett exemplar av filmen och vill tjäna en hacka? Jo,  man lägger ut sin kopia av filmen på eBay för att se vad de kan få. Och budgivningen är redan i full gång.

Budgivningen ligger förnärvarande på från $ 88 till $ 435. Värdet på specialutgåvan av Avatar 3D kallas “Panasonics 3D Full HD Ultimate Pack” är i och för sig $ 399,95. Men den innehåller inte bara Avatarskivan, utan inkluderar även två par löjligt dyra elektroniska 3D-glasögon. Men glasögonen inkluderas förstås inte när Blu Ray-skivan auktioneras ut.

Innan du desperat ger dig in i någon budgivning ska du vara medveten om att Avatar 3D snart kommer att finnas i en butik nära dig. Kanske bättre då att lägga ner lite extra pengar på en bra 3D TV? Själv kommer jag att vänta flera år tills 3D-tekniken för TV-apparater blir bättre.

Läs alla inlägg postade under: Avatar!

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print