Här nedan kan du se en hyllning som Walt Disney har gjort åt sig själva för att fira att de nu kommer med sin 50:e långfilm, Tangled. Här är en två minuter lång uppradning eller uppräkning av Walt Disneys alla 50 animerade långfilmer, ända fram till den 50:e, alltså Tangled. Ursprungligen planerade man att den skulle ha kommit redan 2010 och hette originaltiteln var Rapunzel. Men Walt Disney beslöt sig att göra om en del, “hotta upp” och lätta upp den lite den med mer humor. Det är en klassisk saga, men i modern tolkning. Njut av hyllningen med klipp från 50 animerade långfilmer efter “hoppet”:

[youtube]5gqg3-5srs4[/youtube]

Trevligt va!? Lägger du märke till att hastigheten blir avsevärt snabbare runt den 35:e filmen? Walt Disney har haft flera svackor och flera storhetstider. Om Tangled kommer att bli slutet på en epok eller början på något nytt återstår att se. Du får i vilket fall se filmen i början av 2011.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print