Pixar fortsätter sin hittills trevande marknadsföring av Cars 2 med första officiella bilden från filmen och synopsis till filmen.

Om du hoppar vidare nedan får du se bilden här i sin helhet, samt veta handlingen till filmen. Jag måste faktiskt tillstå att enligt synopsis kan det bli en både rolig och spännande film, som delvis utspelas  ända borta i Japan:

Stjärnracerbilen “Lightning McQueen” (röst av Owen Wilson) och den oslagbara bärgningsbilen “Mater” (röst Larry the Cable Guy) tar sin vänskap till nya spännande platser i Cars 2 när de ger sig utomlands för att tävla i den första World Grand Prix för att avgöra vem som är världens snabbaste bil.

Men vägen till mästerskapet är fylld med massor av gropar, omvägar och lustiga överraskningar när Mater trasslar in sig i ett spännande äventyr på egen hand: internationellt spionage! Mater slits mellan att hjälpa Lightning McQueen i ett högprofilerat race och ett topphemligt spionuppdrag och leder honom till en actionpackad resa i en explosiv jakt genom gatorna i Japan och Europa, förföljd av sina vänner och bevakad av hela världen. Ovanpå det racingsnabba nöjet erbjuds en ny färgstark skara röster som gör hemliga agenter, elaka skurkar och internationella racingkonkurrenter.

John Lasseter är tillbaka i förarsätet i denna direktuppföljning till hans 2006 års Golden Globe ®-belönade CarsCars 2 är regisserad av Brad Lewis, tillverkaren av den Oscar ®-belönade filmen Råttatouille, och producerad av visual effects-veteranen Denise Ream (biträdande producent, Up, visual effects exekutiv producent, Star Wars: Episod III – Det mörka hotet). Filmen glider in på banan 2011 den 24 juni i USA.

Läs även:

Först “Cars 2″, sen Spin-off med “Planes”

(helt meningslös) Cars 2 teaser trailer

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print