Välkommen Sara Bergmark från eminenta bloggen Glory Box! Det gläder mig enormt att Sara nu också kommer att skriva för Filmmedia. Sara är författare och har skrivit en bok (Som hon beskriver som en “Buffy i Sverige, fast utan vampyrer”) som kommer i april nästa år.

Sara kommer att skriva om film, TV och förhoppningsvis lite skvaller och annat som jag själv inte hinner med. Så nu undrar du väl lite över Saras film- och TV-smak?! Jag ställde några frågor till Sara för att få reda på mer om detta:

Nämn en favoritfilm!

Sara: Blade Runner. Tråkigt svar kanske men jag älskar den filmen.

Vad ser du helst på TV?

Sara: Ser ytterst sällan på teve – föredrar boxar. En gång i tiden följde jag America’s Next Top Model slaviskt men Tyra har börjat bli lite för läskig, till och med för en skräckfilmsälskare som jag.

Vilken skådespelare skulle de helst vilja bjuda hem på middag?

Sara: Natalie Portman kanske? Hon verkar smart, trevlig och har självdistans.

Skräckfilm eller Science Fiction?

Sara: Vilket omänskligt val! Jag vägrar välja!

Drama eller Komedi?

Sara: Drama. Men jag har tänkt på att jag borde se fler roliga filmer.

Än en gång: varmt välkommen Sara till Filmmedia!

———————

Vill du också skriva för Filmmedia? Läs mer:

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print