En ny Nalle Puh-film är på väg. Den här gången är det inte en löpande-band-direkt-till-video-produktion. Nej, filmen är gjord för den stora duken och kommer att gå upp under nästa år. Håller det också för troligt att vi får se den här. Trailern nedan ser ju riktigt trevlig ut och nya Nalle Puh verkar bli ett familjeäventyr av det klassiska slaget. Tempot och stilen är av traditionellt slag. Tack och lov verkar vi slippa ett hysteriskt tempot och tråkig 3D-animation.

Det här är vad filmbolaget skriver om filmen (översatt från eng. med lite “hjälp” av Google. …*suck*):

Walt Disney Animation Studios återvänder till Sjumilaskogen med “Nalle Puh”, det första äventyret från “Disney Animation” för den stora duken med Puh på mer än 35 år. Med charmen, kvick- och vimsigheten från de ursprungliga filmerna, återförenas den filosofiska “björnen med Mycket Liten Hjärna” med vännerna Tiger, Kanin, Nasse, känguru och sist, men absolut inte minst, Ior, som har förlorade sin svans. “Nå en svans är antingen där eller så är den inte där, sa Puh. “Och din är inte … där.” Ugglan skickar ut hela gänget på en vild jakt för att rädda Christopher Robin från en imaginär skyldige. Det visar sig bli en mycket hektisk dag för en björn som helt enkelt gått ut för att hitta lite honing. Inspirerad av fem berättelser från A.A. Milnes böcker i Disneys klassiska, handtecknade stil. “Nalle Puh” går upp på brittiska biografer den 15 april, 2011.

[youtube]stFkFzPROKU[/youtube]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print