Som du ser har bloggen genomgått några förändringar på sista tiden.

  • Jag fick påstötningar om att bakgrundsfärgen var för röd, eller “pink”. För ett tag sedan ändrade jag lite på det, blekte färgsättningen något.
  • Du ser också lite annonser. Jag hoppas att dom inte stör dig för mycket, men värre kan det komma att bli.
  • Jag har tvekat något att fixa bildspelet i headern eftersom jag har haft problem med hastigheten av sidans laddning. Men jag tester nu ett tag så får vi se om det orsakar fler störningar.

Hursomhelst börjar jag äntligen bli hyfsat nöjd med bloggen efter flytten i Augusti, både gällande stil och innehåll. Jag har dessutom genomfört en mer riktig omdirigering av förra bloggen, så nu går all trafik direkt hit.

Så det skulle vara kul att höra vad du säger, du som har följt med bloggen ett tag, eller kanske kikar in för första gången. Är det nåt du uppskattar särskilt mycket eller något som stör dig? Var inte blyg – All respons uppskattas!

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print