Visste du att Tim Burton höll på att göra en egen version av Superman? Produktionen av filmen med den fullständiga titeln Superman Lives var i full gång 1997. Som du förstår, eftersom det inte finns någon film med det namnet, havererade projektet halvvägs. Vem skulle spela Superman? Jo – Nicholas Cage. Han var castad och klar. Tack och lov kanske vi kan säga. Kan du verkligen föreställa dig Cage i den rollen? Det blev ju tillräckligt för mycket med Ghostrider.

Nedan kan du se  Bilder av Cage och arbete med testversioner av dräkten. Bilden av Nicholas Cage är riktigt fånig, men en del art concepts är faktiskt riktigt intressant och får mig att fundera över hur Tim Burtons vision av Superman egentligen såg ut.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print