Här kan du själv få se och lyssna på James Cameron berätta om Avatar Special Edition på Blu-Ray som ges ut om några veckor. Jag varnade tidigt för att att köpa Avatar direkt när den kom ut, eftersom en specialutgåva var på väg redan till jul. Men Avatar har sålt som smör, så det var nog inte många som lyssnade på mig.

Sajten Collider som har lagt upp videorna nedan hyllar den nya Avatar-utgåvan, och säger att det här verkligen kommer att vara den specialutgåva som du längtat efter och att det kommer att vara den enda: “He [Cameron] said that he wanted this special edition to literally have everything, so you don’t have to worry that if you buy this, another one will be released next year.  It won’t happen.”

[vimeo]16447539[/vimeo]

[vimeo]16449080[/vimeo]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print