Här är en fyrfaldigt prisbelönad kortfilm du kan njuta av i helgen: “I Love Sarah Jane“. Den innehåller en stad där de vuxna förvandlats till zombies och skådespelerskan Mia Wasikowska som spelade titelrollen i Tim Burtons Alice in Wonderland. Helt okej kombination för en kortis va? Filmen är 13 minuter lång.

Titel: I Love Sarah Jane
År: 2008
Land: Australia
Regissör: Spencer Susser

“A bunch of teenagers in a ghost town, full of death and desolation, where adults have turned into zombies. Among them, stands Jimbo (Brad Ashby), madly in love with Sarah Jane (Mia Wasikowska). This is the second short film (the first being Spider) funded by Qoob. Directed by Spencer Susser, who also co-wrote the script with Australian author/director David Michod, this film has been selected in major festivals across the world (among which Sundance ’08) and won 4 prizes so far.”

[vimeo]5124137[/vimeo]

Se även:

I väntan på Batman 3 – Batman: City of Scars

Troops – Star Wars fan film

Ratrix Hero – Trevlig “Matrix”-animation

The Black Hole (Kortfilm)

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print