En ny The Thing är på gång, men det blir ingen remake, varken av Carpenters film eller 50-talsoriginalet. Det blir istället en prequel (ja, vi lever ju i prequeltider just nu). Filmen skall handla om en internationell forskargrupp på en norsk station på Antarktis. Och om ett mordiskt utomjordiskt monster som byter skepnad till den som rör vid det.

Skådespelarna Joel Edgerton och Eric Christian Olsen som promotar filmen säger att det här blir ingen lättsam film:

“I believe that as long as you stay true to the original kind of template of the movie or the rules of the movie, then you do your own thing with it,” säger Edgerton. “I think what [the fans] are worried about is it was going to be the spring break version of ‘The Thing’… and it’s definitely not that.”

Läs mer om filmprojektet hos MTVs Movie blog.

Ser du fram emot en ny åktur till Antarktis?

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print