I Aftonbladet nämns hur upphovsmännen Matt och Trey har bett sajten “Collegehumor” om ursäkt för att de plagierat skämt om Inception. Själva säger de att det var ett misstag eftersom de var stressade. De har bara sex dagar på dig att spela in ett avsnitt. Sajten måste väl ändå inte sura utan snarare vara rätt malliga när de plagieras av South Park.  Läs i AB: “South Park plagierade Inception-parodi“.

Snegla här på det nämnda South park-avsnittet “Insheeption”, parodin på Inception som sändes förra onsdagen i amerikansk TV. Själv lyckade jag hitta hela avsnittet på en sajt. Tyckte att avsnittet var klart godkänt. Bättre än mycket annat som vi sett i South Park på länge.

[youtube]Xhac18NtYHo[/youtube]

Inbäddning inaktiverad,så du får  klicka på videon för att komma direkt till youtube. Då får du se en hel scen ur avsnittet. Det här är det bästa från avsnittet på youtube. Du kan hitta lite annat också från avsnittet på där, men inte mycket. Det handlar ju om rättigheter och sånt. Så passa på innan detta också försvinner….

Läs även:

Se inslag ur Family Guy som upprör Palin

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print