Tjuvtitt på Scream 4! En trailer för nya Scream-filmen har läckt ut så här passande för Halloween. Perfekt tidspunkt att göra en extra marknadsföringsräd. Tacka nån från publiken i 2010 års upplaga av “Scream Awards” som lyckats filma både Scream 4-teamet och trailern.

Entertainment Weekly har summerat lite av handlingen till nya Screamfilmen:

In Scream 4, Sidney – now the author of a self-help book – returns home to Woodsboro on the last stop of her book tour. There she reconnects with sheriff Dewey and his wife, Gale, as well as her cousin Jill (Emma Roberts) and her aunt Kate (Mary McDonnell). Unfortunately, Sidney’s reappearance also instigates more Ghostface killings and puts Jill’s high school friends in danger.

Nå, det ser nästan förvirrande likt de tidigare Scream-filmerna, gör det inte?

[youtube]AHAiJy9ZBGw[/youtube]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print