The Guardian, som förmodligen (nåja, enligt egen smak) har den bästa filmbevakningen på nätet just nu, håller ett gigantiskt filmrace. Både filmfreaks och listfanatiker kan med fördel titta in på sajten. De senaste dagarna har beskrivningar, eller reviews dykt upp på 25 Crime movies och 25 romantiska filmer.  Har du tid och ork att plöja igenom textmassorna får du en enorm mängd tips på förbannat bra filmer.

Det är nästan så att man skulle kunna stänga ner alla andra filmsajter. För just nu känns det som om The Guardian är den enda man behöver …förutom min sajt förstås. För övrigt får jag inte ett enda öre för att göra reklam för sajten, vilket jag kanske borde ändå be om efter dessa smått överdrivna lovord?

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print