How To Train Your Dragon får uppföljare. How To Train Your Dragon 2 har fått premiärdatum satt till 2013. Dreamworks valde slugt att utannonsera nyheten samma vecka som filmen släpps på DVD och Blu Ray. Precis som den första filmen kommer även How To Train Your Dragon 2 att släppas i både 2D och 3D.

Men det kommer mer än så. Filmen blev succé all right, en stor överraskande sådan. Och därför är ju inte Dreamworks förhindrade att tjäna ännu mer pengar. How To Train Your Dragon kommer därför även bli en TV-serie på Cartoon Network. Release är planerad till 2012. Men ropa inte hej när du hör detta. Dreamworks serier och specialare har varit rent skräp, som uppföljaren till Madagascar till exempel. Därför kommer säkert inte heller rösterna från orginalfilmen att finnas med i TV-serien.

Källa TheDroom (How to Train your Dragon 2) och Collider (TV-serien)

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print