Airplane! Redux: Vad händer om man tar bort humorn från en film som komediklassikern Airplane? Gör man det på just Airplane återstår 14 minuter drama, vilket är 16 procent av filmen. Det är ju rätt positivt faktiskt att Airplane iallafall har 14 minuter handling.

“Airplane, a Melodrama!” heter det allvarliga hopklippet som har gjorts till filmens 30-års jubileum. Det är faktiskt rätt intressant. Men det är ändå svårt att hålla sig allvarlig om man sett filmen ett par gånger, vilket nog de många gjort. Och kanske fler gånger än så.

EDIT: Dom var snabba, och griniga, Paramount. Jag ska hålla utkik efter filmen och försöka få tillbaka den. Filmbolaget som har rättigheterna har uppenbarligen ingen humor. Hopklippet är ju faktiskt menat som en hyllning till Airplane!

[youtube]Jam3918fGuw[/youtube]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print