“Danny Elfman & Tim Burton 25th Anniversary Music Box Limited Edition Set” är en mastodontutgåva som heter duga. Ingår i utgåvan gör 19 timmar musik, med en del förlängda och omarbetade spår. Ingår gör också en bok på 250 sidor och en DVD som innehåller ett samtal med mellan Elfman & Burton. Dessutom får du ett specialdesignat USB-minne på köpet.

Utgåvan är begränsad, och alltså inte bara “limited edition” till namnet. Endast 1000 exemplar kommer att säljas, handnumrerade sådana. Och hela verket kan bli ditt för endast $499.99, alltså drygt 3300 kr. exklusive frakt. Tycker du att det låter löjligt dyrt, eller ska du hugga tänderna i “Danny Elfman & Tim Burton 25th Anniversary Music Box Limited Edition”?

I december släpps mastodontutgåvan, men du kan förbeställa den på www.elfmanburton.com. Gå in dit för detaljer och specifikationer, eller läs om den på Slashfilm.

[youtube]lDsz4iJxIyk[/youtube]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print