Natalie Portman

Natalie Portman

Natalie Portman gör som David O. Russell gjorde igår. Hon lämnar Pride & Prejudice & Zombies. Det är ju tråkigt må jag säga, inte minst för Portman som var mycket drivande och faktiskt en av de som initierade projektet.

David O. Russell skulle ha regisserat. Men nåja, Natalie är inte helt bortsprungen från Pride & Prejudice & Zombies. Hon flyr förvisso huvudrollen, men kvarstår än så länge som exekutiv producent och kommer säkert att hålla ett halvt vakande öga över filmen. Om den nu blir av. Det ser ju inte helt ljust ut.

Seth Grahame-Smith upprörde många när Jane Austens klassiska roman Pride & Prejudice fick scener med zombies och ninjor. Men fy fan vilken cool film det kommer att bli. Hoppas att den blir av. Vi håller tummorna för ”Zombie”-Austen och Natalie Portman! Källa

LÄS ÄVEN: Natalie Portman slåss mot zombies… och Jane Austen?

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print