Regissörsnyheter i kort-kort: Nu är det nästen helt klart, men bara nästan att Peter Jackson kommer att regissera The Hobbit. The Wrap har exklusiva uppgifter som säger att filmen kommer att regisseras av Jackson och att The Hobbit i princip har fått green light. Men det återstår en del formella saker. Och bolagen har svåra ekonomiska val att göra. Läs intressanta fakta om läget för The Hobbit hos The Wrap.

Visste du att en Bourne 4 planeras? Arbetsnamnet är The Bourne Legacy. Det verkar som om Tony Gilroy, som skrev de första Bourne-filmerna nu också kommer att sätta sig i regissörsstolen. Men frågan är om Matt Damon kommer att acceptera Gilroy. Tidigare har ju Damon sagt att han bara kommer att göra en fjärde film om Paul Greengrass står för regin. Läs mer om läget med Bourne 4 hos MTVs Movies Blog

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print