Filmnyheter i kort-kort – nya Spider Man, Inception och Little Big Soldier:

Sony förhandlar om vem som skall få rollen som “Mary Jane Watson” i nya Spider Man-filmen. Emma Stone har tydligen blivit erbjuden denna roll. Varför nättidningar som Collider beskriver det som om hon blivit erbjuden men inte skrivit på finner jag lite underligt. Man går inte ut med en nyhet om inte en person redan tackat nej eller om man inte är säker på att få en skådespelerska. Du får läsa själv på Collider om Spider Man-rebooten för att själv göra dig en uppfattning.

Michael Caine erbjuder sin egen förklaring på slutet i Inception. Jag säger inget mer. Du som är intresserad får själv läsa på Reelz Channel. Stor spoilervarning om du inte sett filmen. Se Inception först och bokmärk istället sidan.

Jackie Chans Little Big Soldier “recenseras” kort och kryptiskt i The Guardian. En kort “review” kanske man skulle kunna kalla det, men inte recension. Jag ser inget som liknar omdöme annat än: “The pair resemble a Chinese Don Quixote and Sancho Panza – and, some would say, you can’t get worse than that.” Läs själv i The Guardian. Men hos IMDB får Little Big Soldier för närvarande 7.1/10 i betyg av läsarna. För att vara en Jackie Chan-film är det ett rätt högt betyg.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print