Du lycklige som har BBC Entertainment har kunnat avnjuta kanalens storsatsning “Crime and Justice”. Ikväll har Hunter premiär. Missa den inte!

I samband med serien lottar ut totalt 4 exemplar av kvalitetsdeckare 2 ex av: Moses Jones och 2 ex av: Messiah V: The Rapture på DVD. Idag, till och med den 27 september har du möjlighet att vinna ett ex av Messiah V: The Rapture. Är du med i alla faser så har du fyra vinstchanser! Börjar du nu så har du iallafall tre! 

Allt du behöver göra för att delta i del 2 av tävlingen är att skriva om vad du helst vill läsa på en film och TV-blogg, här eller i allmänhet. Skriv några ord, här under kommentarer, eller på vårt facebook-konto(discussions). Du kan även använda e-post: david[snabela]filmmedia.se. Skriv Crime and Justice i ämnesraden

 Och du, om du inte redan har “gillat” oss på facebook, gör det i spalten bredvid. Då får du “pluspoäng” i tävlingen!

Tävlingen går vidare in i fas 3 den 27 september. Tävla nu!

Läs mer: om BBCs storsatsning “Crime and Justice”.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print