Den här gången kanske en bild av en micro-skirt skulle ha varit mer lämpligt, om än inte så passande ur annan synvinkel. Jag har egentligen inget särskilt att kommentera om följande filmnyheter. Vill bara ge dig en inblick, om än så kort-kort, om vad som är på gång i film- och TV-världen.

Tangled

Walt Disneys Rapunzel bytte namn till Tangled. Collider har fått en rundtur i Walt Disney Studios och sett en del av filmen. De beskriver det som erbjudits dem som Underhållande roligt och uppfriskande. Besök Collider för att läsa om Tangled och se trevliga bilder från Walt Disneys studios: http://www.collider.com/2010/09/19/collider-visits-disney-animation-studios-tangled/

Mildred Pierce

Ytterligare ett TV-drama från HBO att se fram emot är Mildred Pierce, en miniserie på fem delar  med Kate Winslet i huvudrollen. Trailern visades före premiäravsnittet av Boardwalk Empire Se trailern nedan. Besök Indiewire för mer info om serien.

[youtube]pzgL7emRnXs[/youtube]

Dilemma

En trailer för Dilemma med Vince Vaughn har dykt upp. Vet inte så mycket om filmen, men det verkar vara en romantisk dramakomedi med otrohet och vänskap som utgör “dilemmat”. Gå till Apple för att se trailern.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print