Mega-producenten Jerry Bruckheimer "in Action" under inspelningen av "Prince of Persia"

I och med Pirates of The Caribbean 4: On Stranger Tides hade jag tänkt skriva lite om Pirates-filmerna. Men eftersom Bilder och Ord skrev ett så trevligt och välformulerat inlägg som i stort sett summerar mina egna funderingar så hänvisar jag helt enkelt till denna välskrivna blogg: Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)

På tal om Pirates of the Caribbean så kan du läsa lite grann om vad producenten Jerry Bruckheimer har att säga om 3D-filmens utveckling i Cinema Spy. Rätt intressant läsning faktiskt.

Idag var gatorna avstängda pga filminspelning så bussen tog en lång omväg. Jag brukar gå till jobbet på mornarna men tar ibland bussen hem när dagarna blir extra långa. Jag misstänker att det rör sig om inspelningarna av “Girl with the Dragon Tattoo”. Har inte orkat ta reda på om det stämmer, kanske någon kan upplysa mig om detta. Jag trodde inte att inspelningarna skulle starta än.

Och så lite uppdate om bloggen: Nu efter en månad med den nya bloggen börjar det äntligen röra på sig. Jag har lyckats få över en del av trafiken och sökmotorrna verkar acceptera den nya bloggen trots att jag inte har gjort en så kallad 301-ompekning. Detta känns ju både som en seger och lite grann av en SEO-bragd. Jag har dock fått tillbaka artikeln jag skickade in för ett tag sen och måste fila lite till på den. Därför kommer jag nog att låta bloggen gå på halvfart denna vecka. Jag söker fortfarande någon som kan ta sig an att skriva om TV-världen. Just nu hinner jag knappt med allt intressant som händer i filmvärlden.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print