Liten seger: Jag lyckades att skicka in en artikel i tid. 23.45 igår natt klickade jag på “send”. Förmodligen är det inga problem med den, men berättar inte mer förrän jag vet med säkerhet att den godtagen. Men det var kämpigt att få iväg den, den är ju trots allt nästan 20 sidor lång.

Med det sagt kan jag säga att jag kommer att ha mera tid över den närmaste tiden att ägna mig åt bloggen. Kommer att kunna skriva flitigare här och importera färdigt den gamla. Om jag betalar WP.com för att göra något som i allafall liknar en 301-dirigering får vi se. Men jag tror nog att google & c/o snart accepterar att det här är en annan och seriös sida och inte en innehållstjuv… Nåväl, snart bär det av i full fart och med hård vind i seglen.

Och du, jag är fortfarande på jakt efter minst en medhjälpare. Men jag är också öppen inför gästbloggare. Så hör av dig om du är intresserad. 😉

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print