En extremt kort-kort inblick i det nuvarande filmnyhetsflödet, om Zhang yimou’s A simple Noodle Story, Conan och Avatar Collector’s edition.

Zhang Yimous “A Simple Noodle Story” går upp i USA. Filmen är baserad på bröderna Cohen’s Blood Simple. Den kinesiska “Hero”-regissören gör som vanligt en bildskön film. Men recensionerna ger betygen att Zhang Yimous nudlar är minst sagt ljumma. Läs Movie line’s recension.

Hetare och betydligt så verkar Conan bli. Nya bilder från filmen publiceras, liksom den ovan. Men som du ser är de censurerade. Många nakna barbar-bröst utlovas i filmen. Alltid något, för det är är väl få som tror att det blir en bra film? Hittar du de ocensurerade bilderna säg gärna till.

Avatarnytt: Mer av blåa Na’vis får du se om du köper kommande Avatar collector’s edition. James Camerons sajt MessageFromPandora.com publicerade nyheter om den kommande DVD/BLU-RAYutgåvan, men tog bort dom snabbt. Kanske de publicerades av misstag och för tidigt. Kortfattat: Du får en timmes lång dokumentär om Pandora på köpet och en version som är förlängd med hela 16 minuter. Dessutom kommer utgåvan att innehålla 45 minuter “unfinished material”. Källa

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print