Redan när The Expendables hade premiär talade Sylvester Stallone om att han planerade en fortsättning på filmen. Nu har regissören “Sly” twittrat på sitt splitternya twitterkonto och lämnat följande information:

“Had dinner with Bruce Willis last night. I want him in Expendables II as a super villain. What do you think?”.

(SPOILER ALERT!) Ett svar på meddelande var om inte Stallone kunde återuppliva Steve Aussie för att spela sin egen tvillingbror. Sly’s svar löd: “That’s exactly what Bruce suggested! Damn, do I have to battle that monster again!!!!!!!????”

Du kommer helt säkert ihåg Willis skumma roll i filmen som Mr. Church. Det är ju han som driver ut “The Expendables” på sin våldsamma exkursion. Nå vad tycker du? Är det en tillräckligt cool idé att göra Willis till superskurk i The Expendables 2?

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print