Nu kan du få datingtips av Ken från Toy Story 3! Bara två dagar kvar är det till premiären av Toy Story 3. Filmen har ju haft premiär fått bra recensioner och publiken verkar älska den. Toy Story 3 ligger för närvarande på 12:- plats på IMDB’s top 250(!) med betyget 8,9/10. Jag gissar att filmen helt klart kan bli en trevlig biostund.

De amerikanska rösterna är: Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Don Rickles, Wallace Shawn m fl. Regi av Lee Unkrich. Filmen går som sagt upp den 27 augusti och kommer att visas i 3D på utvalda biografer.

Synopsis:

Skaparna av de älskade ‘Toy Story’-filmerna öppnar återigen leksakslådan och tar med biopubliken tillbaka till den underbara världen hos Woody, Buzz och vårt favoritgäng med leksaker i ”Toy Story 3”. Andy förbereder sig för att ge sig av till college och Buzz, Woody och de andra leksakerna är oroliga över sin framtid. ”Toy Story 3” är ett komisk nytt äventyr där leksakerna hamnar på ett dagis fullt med småbarn som längtat efter nya leksaker att sätta sina kletiga små fingrar i. Medan de andra leksakerna kämpar för sina liv möter Barbie plastiga Ken (ja, den Ken).

Här nedan får du datingtips av Ken.

Spela svårfångad:

[youtube]XXcJ_FJdnEM[/youtube]

Kommunikation är nyckeln:

[youtube]HBpUtLanShw[/youtube]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print