Att det överhuvudtaget skulle bli en fortsättning på filmen Ghost Rider var det nog många som blev förvånade över efter de minst sagt ljumma betygen efter den första filmen. Att Nicholas Cage återigen skulle axla dödskallens mantel var det nog ännu fler som förvånades över. Men så blir det, det blir en Ghost Rider 2 och Nicholas Cage spelar återigen titelrollen. Den korrekta titeln på filmen är Ghost Rider: Spirit of Vengeance och den stora nyheten är att uppföljaren filmas i 3D.

3D-inspelningarna börjar i höst. Och var? Huka er nu, men en rumänsk tidining skriver att det är där i Rumänien av alla plaster på jorden som filmen skall spelas in. Detta är förvisso något man kan ta med en nypa salt.  Ryktena säger att Ghost Rider: Spirit of Vengeance kommer att göras efter ett decennium gammalt manus av David S. Goyer. För dig som inte vet vem Goyer är – hör och häpna – men det är faktiskt han som skrev Batman Begins och även skapade storyn till The Dark Knight. Goyers Ghost Rider-manus “hanteras varsamt” i sedvanlig ordning, eller skrivs om, av producentstaben. Säkerligen kommer slutversionen också att behöva godkännas av Nicholas Cage innan inspelningen får green light.

Bortsätt från 3Dn finns det allstå goda chanser att regissören Mark Steven Johnson gör rätt den här gången. Men å andra sidan lovade han en fantastisk film redan med Electra efter Daredevil. Men den här gången envisas han ju iallafall inte att skriva manuset själv, så han kanske äntlige lärt sig läxan och omdömet kanske trots allt är bättre den här gången.

Nå, är du taggad? Ser du fram emot Ghost rider 2 – Ghost Rider: Spirit of Vengeance? Kommentera!

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print