Narnia: The Voyage of the Dawn Treader eller Kung Caspian och skeppet Gryningen är en av de mest efterlängtade fantasyfilmerna. Kanske inte på grund av att filmatiseringarna av C.S. lewis fantastiska bokserie har varit så där tipp-topp, utan kanske snarare på grund av att det inte görs så jättemycket påkostad fantasy. Och i och med den sista Harry Potter-filmen under vintern kommer det att bli ett tomrum. Men det fylls snabbt av den tredje Narnia-filmen, Narnia: The Voyage of the Dawn Treader som har premiär på juldagen, alltså den 25 december.

5 av de sju böckerna skall filmas. “The Voyage of the Dawn Treader” eller “Kung Caspian och skeppet Gryningen” är den femte boken. De mer fristående “Min morbror trollkarlen” och “Hästen och hans pojke” kommer inte att filmatiseras, iallafall inte som det ser ut i nuläget.

Nedan har du tre klipp från filmen Narnia: The Voyage of the Dawn Treader. De tre första är nytillskott som är klipp direkt från filmen. Den sista är en trailer som dök upp för ungefär en månad sedan.

[vimeo]14276605[/vimeo]

[vimeo]14276637[/vimeo]

[vimeo]14276691[/vimeo]

[vimeo]12646839[/vimeo]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print