Tim Burton återser sina gamla kollegor som skrev Ed Wood. Burton anlitar Scott Alexander och Larry Karaszewski för sitt nästa prohjekt som är en animerad 3D-film som är direkt baserade på Charles Addams skämtteckningar “The Addams Family”.

Tim Burtons The Addams Family utannonserades för några månader sedan, men det har varit oklart om det skulle bli en film. Nu ser det ut som om projektet är på rätt spår igen. Och enligt uttalanden om teamet bakom filmen verkar man vara på rätt spår.

“The retrospective in New York of Tim’s own artwork showed how much of an influence Charles Addams was to him. We want the tone to be as darkly funny and subversive as the Addams drawings, and we’ve come up with an approach that nobody has ever done before.” säger Larry Karaszewski till Deadline.

Själv tror jag mer på projektet i och med just denna nyhet. Ed Wood är trots allt, men enligt egen åsikt förstås, Tim Burtons bästa film. Kanske inte den mest underhållande eller mest inovativa, men enligt berättande och även skådespelarmässigt så håller filmen en generellt sett högre nivå. Och mycket av detta beror på just manuset. Men som sagt, det är mina egna åsikter som du varken behöver acceptera eller ens ta notis om. Hur som helst verkar The Addams Family vara det mest intressanta som Tim Burton haft på gång på mycket länge.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print