Nytt om “X-Men: First Class”: Två skådespelare ställer sina kreativa talanger till förfogande för X-Men: First Class. Rose Byrne är fortfarande under förhandling men i stort sett klar för rollen som Moira MacTaggert, en forskare eller vetenskapskvinna som kommer att vara Professor Xaviers (James McAvoy) kärleksintresse.

Och sedan har vi Jason Flemyng som är färdig för rollen som Azazel, Nightcrawlers pappa. För dig som inte har läst serien kan sägas att Azazel är teleportör och varelse från en annan dimension som hoppas skaffa sig en permanent länk mellan sin värld och vår genom att göra en jordekvinna gravid.

Nu är castingen till filmen X-Men: First Class i stort sett färdig. Bara de sista pusselbitarna återstår innan inspelningarna tar vid.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print