Star Wars-fans kommer säkert att se framemot 2011 då rymdsagan kommer ut på Blu-Ray. George Lucas som just utannonserat detta meddelar att alla sex Star Wars-filmerna ges ut på Blu-Ray med absolut bästa bild och ljudkvalitet.

Självklart blir det mycket extra material som dokumentärer, bakommaterial m.m. Men det mest spännande måste ändå vara att man har återfunnit scener som tagits bort och som man trodde var förlorade. Under det gångna Star wars V-firandet nämnde Lucas en scen från Star Wars 6 Retur of the Jedi tidigt i filmen, där Luke Skywalker monterar ihop och testar sitt nya lasersvärd för att sedan inplantera det i R2-D2. Kolla in videosnutten nedan!

[youtube]UdJ0E7HbTKc[/youtube]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print