Inte särskilt förvånande men det kan bli en Uppföljare eller sequel till machofesten The Expendables om Sylvester Stallone får som han vill. Om det är något som “Sly” tycker om så är det ju faktiskt uppföljare. Tänk på Rocky– och Ramboserierna. Hade du hoppats på att The Expendables skulle bli en engångsföreteelse? Tji fick du då, för Sylvester “sly” Stallone meddelar att han redan har en idé klar till en kommande film. Hade du trott något annat?

Stallone säger till LA Times: “Jag har en idé som är färdig. Folk tror att det är enkelt att göra en uppföljare, men det är det inte för man behöver ett överraskningsmoment. Jag ska försöka att göra något som är rätt radikalt”

Med tanke på hur enormt olika Stallones uppföljare brukar vara så kanske du inte skall förvänta dig allt för mycket. Och med tanke på att filmen The Expendables nästan helt och hållet bygger på att sätta ihop den fulaste skaran actionhjältar i en och samma film, så ska du inte heller förvänta dig något “radikalt annorlunda”. Men visst kan vi gissa på att det blir minst ett par uppföljare till The ExpendablesKälla

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print