The Avengers:

På Comic-Con radade sig skådespelarna upp för kommande superhjältefesten The Avengers. man gett ut en så kallad “teaser trailer” Filmen är knappt påbörjad och inspelningarna dröjer. Premiärdatum är satt till 4 maj 2012. Men man marknadsför väl filmen så gott det går och Comic-Con är väl ett bra valt tillfälle. Du kan gå till Total Film för teasern. Det finns inget att se, men vill du höra Samuel Jacksons röst så…

The Expendables:

Tidiga recensioner har redan kommit för The Expendables. Filmen får mjukpremiär i några städer och breder ut sig så småningom över resten av världen. Recensionerna är ljumma, men får än så länge topp-betyg av publiken, vilket man kan läsa sig till på IMDB. Betygen i recensionerna kan väl summeras som dumt, lättviktigt men förbannat underhållande. Alltså precis så som man har förväntat sig. Gå gärna till Indiewire som har summerat några recensioner.

The Girl with the Dragon Tattoo
/Män som hatar kvinnor

Stellan Skarsgård har blivit erbjuden roll i The Girl with the Dragon Tattoo eller i den amerikanska nyinspelningen av Män som hatar kvinnor (som svenska mediasajter har uppsnappat, som DN och SVD) Nåja, nysinspelning är en sanning med modifikaton. Man har köpt rättigheterna till böckerna och skrivit manus direkt på originalen. Men visst har man säkert filmerna i åtanke. Skarsgård har träffat Seven-regissören David Fincher och diggar manuset helskarpt. Han kommer att spela Martin Vanger, samma roll Peter Haber gjorde. Läs gärna också mer på Cinematical.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print