Än dröjer Pirates of the Caribbean 4 eller Pirates of the Caribbean: On stranger Tides som uppföljaren heter. Filmen har premiär i maj 2011 och inspelningarna har i princip bara börjat. Därför är det smått förvånande att Disney redan lyckas komma ut med en teaser. Hör och se Johnny Depp i sin roll som Jack Sparrow berätta om vad som komma skall.

Pirates of the Caribbean: On stranger Tides blir Jack Sparrow tvingad ombord på skeppet Queen Anne’s Revenge av Penelope Cruz som spelar Ian MacShane’s, eller i filmen, Captain Blackbeards dotter. Pirates 4 blir den första installationen av äventyrsskrönan som du får möjlighet att se i 3D.

Läs mycket mer här i filmbloggen och se bilder från:
Pirates of the Caribbean: On stranger Tides

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print