Emily Browning

Lite nyheter om den amerikanska re-maken av den svenska internationella succén, filmen Män som hatar kvinnor, eller The Girl with the Dragon Tattoo, som den heter på engelska:

Först och främst har The Girl with the Dragon Tattoo fått officiellt premiärdatum. Filmen får premiär den 21 december 2011. Vi tror helt säkert på att filmen också får svensk premiär, inte sant?

Sophie Lowe

Sophie Lowe

Sedan spekuleras det vidare om vilken skådespelerska som skall ta sig an rollen som Lisbeth Salander. Castingen är långt ifrån klar. Fem relativt okända skådespelare är på tal: Emily Browning, Sophie Lowe, Sarah Snook, Rooney Mara och sedan en mystiskt anonym fransk skådespelerska som bolaget inte vill avslöja namnet på. Well, om jag själv får komma med en vild gissning så kan det röra sig om Astrid Bergès-Frisbey som vi snart ser i Pirates of the Caribbean 4: On Stranger Tides.

Rooney Mara

Den svenska filmen och originalet Män som hatar kvinnor har redan gjort internationell succé och gått så bra i USA att flera kritiker undrar över själva poängen med en remake. Bolaget är fortfarande i förhandlingar med Daniel Craig om att ta sig an Mikael Blomkvists roll. Om producenterna får som de vill bådar ju Craig själv rätt gott inför en ny Hollywoodiansk filmsuccé.

Läs även:

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print