Fortfarande för varmt att skriva något vettigt. För ett par dagar sen slog det mig att det vore bra om man var vampyr och levde på natten. Inte en sån där Twilight-vampyr som lever på dagtid och lyser i solen, nej en äkta tragisk fördömd själ. Fast så slog det mig i kvällshettan att det var lika varmt och kvavt på natten. Huggtänder hjälper inte mot värmen. Möjligen ett hjärta av is…

Det ryktas om att Peter Jackson är fullt uppe med casting och små hemliga träffar med skådespelargänget. Officiellt är inte Jackson regissör, men fördröjningarna av produktionen har ju möjligjort för Jackson att sätta sig i regissörsstolen igen. Skulle inte förvåna mig om han gjorde det. Sörjer ändå Del Toro som definitivt är en bättre och känsligare regissör. Läs vidare, exempelvis i Empire Online.

Snart går Salt upp på bio med Angelina Jolie, närmare bestämt den 10 september. Jag har varken läst mycket om filmen eller brytt mig särskilt mycket om den. Men jag måste säga att jag ändå ser fram emot den. Det är ju ändå Phillip Noyce som regisserar den, han som gjorde briljanta The Quiet American.

En annan film som kommer upp på bio i slutet av juli är Sorcerers Apprentice. Det verkar bli ett häftigt biobesök. Men jag tvekar lite inför att spendera pengar på bio. Den får överlag rätt ljumma recensioner och betyg. Enligt Leonard Maltin’s Movie Crazy så är det en hyfsad actionrulle och levererar vad den utlovar.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print