Suck, här sitter man och försöker fila på lite texter, men det är alldeles för varmt för att kunna skriva nåt vettigt. Mitt mål har ju varit att uppdatera minst två gånger per dag. Men en kort nyhetssanmanfattning är allt du får tills värmeböljan gått över eller jag hittat på nåt bättre sätt att svalka av mig.

Nåväl, det där med Polanski behöver jag knappast ta upp. Men en som försvarat honom tidigare, nämligen Whoopie Goldberg, är däremot i hetluften eftersom hon försvarat Mel Gibson och hans besynnerliga beteende. “Han är inte alls rasist, jag känner honom.” är hennes logiska slutsats. Visst, om hon känner Mel så kan han ju absolut inte vara rasist. (MovieLine)

Paramount annonserar att man ska göra en äventyrs-actionfilm i stil med “Pirates of the Caribbean” av Ringaren i Notre Dame. Först Don Quijote, sen detta. Oj, vart är Hollywood på väg egentligen. Får jag gissa att Johnny Depp kommer att iklä sig puckelryggen? (Empire Online)

Kevin Bacon har blivit erbjuden roll i X-men First Class som huvudskurken i dramat. Vilken karaktär det gäller avslöjas nog inom de närmaste dagarna. (FilmShaft)

Edward Norton har tackat nej till Hulken/Bruce Banner till kommande Avengers. Smart kille måste man säga. Cinematicals slutsats om vem som ska spela hulken: “Vem som helst är bättre än Joaquin Phoenix”, som det nu spekuleras om. ()

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print