New Dragon Gate Inn innebär många glada nyheter för fans av Hong-Kong film. Jet Li och Tsui Hark återförenas i den kommande storbudgetsatsning och 3D-filmen New Dragon Gate Inn. Filmen är en nyinspelning av Tsui Harks film från 1992 som i sin tur är en remake av Dragon Gate Inn, King Hus klassiker från 1966.

Empire online fastslår att filmen blir en remake av den film som tidigare producerades av Tsui Hark. Samma nättidning hävdar att inspelningen startar i september. Men detta är inte riktigt sant. Inspelningen flyttas fram till minst till slutet av oktober. Anledning? Som Chinese films diskuterar vill man vidareutveckla 3D-tekniken innan inspelningarna börja. Jo, filmen kommer att spelas in helt i 3D precis som Avatar och inte bara konvertareas i efterhand som 3D-mediokra Clash of the Titans. När filmen får premiär är inte klart, men när det väl sker så kan du få se Jet Li slåss i tvättäkta 3D! Förhoppningsvis importerar SF filmen, annars får du väl ta dig till ett annat land med bättre filmklimat som England om inte Hong Kong.

Jet Li spelar mot Chen Kun och skådespelerskorna Chou Xun och taiwanesiska Guey Lun-mei. Filmen handlar om generalen Chow Wai-On (Jet Li) som slåss mot den maktgalna eunucken Tsao Siu-Yan i ett område där ett litet inn är beläget med just namnet “Dragon Gate”.

Jet Li kan du för övrigt se mer av redan i Augusti i och med The Expendables, en film som jag personligen är något tveksam inför.

Läs även:

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print