Ridley Scott och Kevin Macdonald har blivit engagerade av Youtube för ett dokumentärt projekt av spelfilmslängd. Macdonald “regisserar” filmen där du kan få med ditt eget bidrag. Youtube-communityn upmanas att filma vad som händer den lördagen den 24/7 och ladda upp och länka till denna kanal: http://www.youtube.com/LifeinaDay. Utvalda scener kommer därefter att klippas ihop till en film.

Life In A Day is a time capsule that will tell future generations what it was like to be alive on the 24th of July, 2010,” säger Mcdonald. “It is a unique experiment in social filmmaking, and what better way to gather a limitless array of footage than to engage the world’s online community.”

Och Ridley Scott? Ingen aning om hur han är inblandad. Men du kan bli lycklig co-director tillsammans med Kevin Macdonald om du filmar och gör enligt anvisningarna på youtube-kanalen ovan. Dokumentera jorden den 24/7.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print