Äntligen kan du få en riktig bra känsla av huru filmen The Green Hornet skola kännas i magregionen. I mainstreamfilmens Mecka – Hollywood – har man lyckats åstadkomma ännu mer lättviktig underhållning i form av denna remake.

TV-serien Green Hornet gjorde Bruce Lee till stjärna i väst. Hollywoods vise filmmakare fann inga medel för att uppväcka den asiatiska ikonen. Dessutom får The Green Hornet på premiäraftonen slåss som David mot en Goliat i form av Tron Legacy. Den här gången misstänker jag att Den gröna bålgetingen inte har mycket till chans mot giganten Tron.

Och efter att ha sett trailern nedan är det nog risk att filmen faller mellan stolarna på de betydligt mer intressanta premiärerna… Nej, förvänta dig inte en filmsuccé av bibliska mått.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print