Ja, ja – jag vet, jag är sent ute denna gång och du har säkert redan sett det. Nytt rykte om The Hobbit: Nu diskuteras att Neill Blomkamp kan få inta regissörsstolen till The Hobbit. Och varför inte? Denne regissör till den rätt oförmodade succén District 9 jobbade ju faktiskt med Peter Jackson i och med just denna film. Inte särskilt långsökt med andra ord.

Produktionen av The Hobbit går inte ens på halvfart, långt ifrån faktiskt. Men jag försöker vara duktigare än Jackson & C/O och iallafall hålla halvfart med bloggen under denna vecka och midsommarhelgen. Men snabbare än så lyckas jag nog inte. Arbetet med The Hobbit kommer inte heller att snabbas på efter midsommarfirandet, men det kommer jag att göra med bloggandet. Så även om du får stå ut med ett och ett annat oinspirerat nyhetsinslag så länge, håll ut! 😀

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print