Senaste skvallret om Scream 4 skall ses i ljuset av att Star Magazine har gjort det till en sport att sprida rykten, oavsett om dom är riktiga eller falska. Och mycket verkar det som om dom hittar på själva.

Enligt tidningen fick de veta av Jennifer Aniston själv att hon tackat ja till att medverka i Scream 4 efter förfråga av vännen Courtney Cox. Uppgift i filmen? Svar: Att dö i öppningsekvensen. Med detta menas förmodligen i den fiktiva meta-filmen “Stab” som alltid inleder filmerna.

Ärt ryktet sant? Enligt Bloody Disgusting är det falskt, återigen ett påhitt av Star Magazine. Dimension Films skall ha dementerat ryktet. Uppriktigt sagt – hoppas att BD har rätt. Personligen är jag varken fan av Aniston eller av Friends. En Friends-stjärna räcker tack…

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print