Lite mer update om Pirates of the Caribbean 4 eller Pirates of the Caribbean: On stranger tides: Skepp Ohoj! – Skeppsbygge i sikte. En läsare till Ain’t it cool skickade in trevliga bilder till sajten som visar scenbygge till nya Pirates-filmen. En trevlig döskalle syns tydligt i fören. Kan det måhända vara självaste Captain Blackbeards piratskepp vi skymtar? Se bilderna nedan!

En annan nyhet är att Stephen Graham är castad och klar för att spela en side-kick till Johnny Depp med namnet Scram. Graham och Depp har förövrigt arbetat tillsammans i Public Enemies, så vi vet att de redan är ett sammansvetsat team.

För övrigt har det tidigare blivit klart, vilket jag också nämnt, att nya Pirates of The Caribbean 4 kommer att spelas in i 3D.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print