Warner Bros. Animation utannonserar att produktionen av en ny Thundercats-serie för Cartoon Network. Det har länge varit tal om en live-version av Thundercats, men få trodde nog att den ursprungliga serien skulle få en uppföljare.

Tillsammans med  press-releasen ger Warner Bros en “teaser image” som försmak till det som väntar. Får vi måhända se en en mörkare och mer “vältecknad” version? Eller hur mycket speglar bilden egentligen det vi kommer att få se? (klicka gärna på bilden, den är stooor!)

Från Press-releasen:
“WBA is working closely with Studio4°C, utilizing the latter’s expertise to give the “ThunderCats” characters a new cutting-edge look while remaining true to the compelling storylines and mythology of the original series.”

Det bisarra i kråksången är att press-releasen kommer bara några få dagar efter det att Stephen Perry, som skrev för originalserien på 80-talet funnits mördad.

Intressanta fakta: Visste du att det var James Lipton, som leder Actor Studios, komponerade ledmotivet?

Läs hela pressreleasen i Slashfilm: Return of the Thundercats | /Film

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print