Robo-Geisha – mera japanska konstigheter till kultsamlingen! Robo-Geisha är ett burleskt humoristiskt splatterverk regisserad av Noboru Iguchi och med fantasifulla specialeffekter av Nishimura Yoshihiro som inkluderar allt från robot-pagoder till sprutande bröstmjölk av frätande syre.

En kirurgiskt beväpnad ”Robotgeisha” visar sig ha ett samvete och vänder sig mot sin arbetsgivare – en galen affärsman som vill ta över världen med sin armé av kvinnliga lönnmördare, eller på  vacker engelska, så kallade ”Geisha assassins”.

Fr. o.m. den 7:e juni 2010 är filmen tillgänglig på brittisk DVD och Blu-Ray. Skaffa Blu-Rayupplagan för extra effektfullt ljud. Endast den utgåvan har det japanska ljudspåret med kvalitén ”DTS HD Master Audio 4.0”. Båda upplagorna är dock beväpnade med både engelska texter och trailergalleri.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print