Robo-Geisha – mera japanska konstigheter till kultsamlingen! Robo-Geisha är ett burleskt humoristiskt splatterverk regisserad av Noboru Iguchi och med fantasifulla specialeffekter av Nishimura Yoshihiro som inkluderar allt från robot-pagoder till sprutande bröstmjölk av frätande syre.

En kirurgiskt beväpnad “Robotgeisha” visar sig ha ett samvete och vänder sig mot sin arbetsgivare – en galen affärsman som vill ta över världen med sin armé av kvinnliga lönnmördare, eller på  vacker engelska, så kallade “Geisha assassins”.

Fr. o.m. den 7:e juni 2010 är filmen tillgänglig på brittisk DVD och Blu-Ray. Skaffa Blu-Rayupplagan för extra effektfullt ljud. Endast den utgåvan har det japanska ljudspåret med kvalitén “DTS HD Master Audio 4.0”. Båda upplagorna är dock beväpnade med både engelska texter och trailergalleri.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Wo-gGes6qig&w=640&h=360]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print