Avi Arad, producenten till storfilmer som Spider-Man 2 och 3 och även The Incredible Hulk (2008) verkar helt ha mist förståndet. Nu vankas en Pac-Man-filmatisering om han får som han vill.  Läs mer på: MTVs Multiplayerblog

Handling? Vad kan en mun som äter spöken tillföra filmvärlden?

Här är en trailer till Pac-Man Horror Movie, ett helt annat och tidigare försök att göra Pac-Man till film:

“Pharmaceutical CEO Michael Pacman is forced to take his own dangerous medications in order to survive a maze designed by a sadistic patient out for revenge. Cast: Frank Todaro as Michael Pacman, Gerald Keyzer as Pacman’s Nemesis, Stephanie Danielson as Sue”

 [vimeo http://vimeo.com/10603337 w=600&h=500]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print